Stomkomplettering Stockholm

Stomkom Entreprenad AB – stomkomplettering Stockholm

En erfaren entreprenadfirma

Vi på Stomkom Entreprenad AB är ett byggföretag med stora resurser och högt ställda krav på oss själva. Här är det enligt våra principer att alltid slutföra det vi lovat våra kunder och leverera ett resultat som uppfyller alla de förväntningar som finns. Vi utför bland annat stomkomplettering till byggherrar och huvudentreprenörer i Stockholm med omnejd, alltid till fastpris.

Varmt välkommen till Stomkom Entreprenad AB, det självklara valet för dig som eftersträvar kvalitet! Kontakta oss om du har frågor eller funderingar! Du kan även läsa mer om oss här.

OM STOMKOM ENTREPRENAD AB

Vi är ett företag som lägger stort fokus både på helheten. Det finns en tydlig kvalitets- & miljöpolicy som vi arbetar efter, en policy som lägger grunden för en nöjd kund och en positiv inverkan på miljön. 

Vi förespråkar alltid en god dialog med kunden, för att kunna leverera exakt det som önskas.  

Våra expertisområden

Vi besitter en mångårig erfarenhet och bred kompetens inom såväl stomkomplettering som gipsentreprenad och vi erbjuder våra tjänster i Stockholm med omnejd. Genom att anlita oss får du en effektiv process där hög kvalitet och god service genomsyrar hela arbetsgången.

Vi utför både små och stora uppdrag!

VÅRA TJÄNSTER

Stomkom Entreprenad AB

HERCULESGATAN 9, 177 47 Järfälla
Stomkomplettering Stockholm
072-164 83 08